I rezistoi Revolucionit francez dhe dy luftrave botërore për t’iu dorëzuar sot flakëve të pamëshirshme. Një pjesë e rëndësishme e historisë, frymëzimi i sa e sa veprave artistike, po kthehet në tym e hi pikërisht tani. Çfarë trishtimi!!! Tmerr!