Deklarata e deputetit dje në Parlament që prej disa orësh është kthyer në kryefjalën e rrjeteve sociale.

“Duhet të jemi pak gentelemen me fëmrat, fëmrat duhet t’u kërkojmë të falur edhe kur kemi të drejtë. Në rininë time të gjitha fëmrat që më janë ofruar mua kur kisha dhe kaçurrela por kisha dhe lekë, kanë pirë më shumë whisky sesa ujë”.