Evi Kokalari

Çfarë lugë çorbe kam ngrënë? Mos flisni kot se na i keni sjellur në majë të hundës me këto akuza… të tërë bliheni, shiteni si reckë, dhe kujtoni se jemi të gjithë në një kallup…Jo, jo, jam shumë larg psillikut tuaj…nuk ndyhem në moçalin që hani, pini dhe flini. Jemi shekuj dritë larg. Ju jeni ata që na lanë në errësirë të plotë me këtë lloj injorance dhe përkuljeje. Nuk ka gjë në botë që ju justifikon ju që në 14 Maj do shkoni të votoni shokët tuaj nën logon e LSI. Ju jeni njerëzit pa dinjitet që një idiot si Këllici ju vodhi rëndshëm në këshill kombëtar dhe gara forumesh, dhe ju dilni i lëpiheni në fushata.

Po as një gram dinjitet nuk keni o njerëz??

Dhe kur them unë Berisha e qelbi kokë e këmbë që del akuzon një punonjës të qeverisë amerikane për korrupsion, paskam ngrëne një lugë çorbë.

Corbën keni ju 600 vjet që e hani si skllevër…dhe ja ku jeni, në llum që ju mbyt, dhe akoma ngrini dy gishtat lart…se ashtu e do partia.

Njerëz idiot që keni çuar në skëterrë një komb të tërë, e s’po ngrejmë dot kokën.

Fenë ja u ka luajtur Berisha, Rama dhe Meta.

Ju imeritoni që të gjithë.