Më në fund Jennifer Lopez ka thyer heshtjen për këtë çështje në një interviste për “The Breakfast Club”,  ku ka theksuar se i beson partnerit të saj.

“Këto fjalë nuk kanë rëndësi. Unë e di kush është ai dhe ai e di kush jam unë. Ne jemi të lumtur dhe nuk do të lëmë njerëzit të vijnë dhe të na thonë se çfarë është lidhja jonë. E di se çfarë është lidhja jonë,”-ka përfunduar