Adele shpërthen babanë e saj të larguar gjatë fjalimit të pranimit të çmimeve Grammy dhe vlerëson menaxhuesin për të qenë figura e babait të saj. Ajo i tha audiencës: “Faleminderit për menaxherin tim, sepse rikthimi, ashtu siç ishte, ishte krejtësisht i udhëhequr nga ai dhe ju e keni ekzekutuar atë në mënyrë të jashtëzakonshme, dhe ju kam borxh gjithçka.Ne kemi qenë së bashku për 10 vjet dhe unë të dua si ju jeni baba im. “

Mark Evans, babai i artistes së famshme Adele, punon si shofer duke fituar jo më shumë se 100 paund në ditë, ndërkohë që me vajzën e tij milionere nuk flet më prej vitesh.

Sipas tyre 55 vjeçari jeton në Cardiff, ku jeton në një shtëpi me qera dhe punon si shofer shpërndarje, ndërkohë që vajza e tij është shpallur së fundmi , personazhi më i pasur nën 30 vjeç në Mbretërinë e Bashkuar.

Raportet e tyre si babë e bijë thuhet se nuk kanë qenë asnjëherë të mira mirëpo ato u përkeqësuan akoma më shumë kur ai e braktisi familjen dhe po vuante prej aloolizmit.