Nga Ilirjan Blloshmi

Ilir Meta paska bërë një trakt. Ku ata që e kanë kundërshtuar i paska quajtur “pseudo-intelektualë” dhe “pseudo-ekspertë”.

Më pas ka hedhur dy nene të kopjuara nga Danimarka(kush është ekspert e kupton se janë nxjerr fare nga konteksi të dy nenet. Duke i arnuar sipas urisë së Presidentit).

Me pas ka urdheruar gjithë maskarenjt, militantët, hajdutet, gazetarët që paguan. Që statusin e zotit President ta shpërndajnë sa më shumë.

TANI….
Nëse Shqipëria do ishte një vënd normal. Ilir Meta duhet të ishte në vitin e tij të 10-të burgut. Të vetmen gjë që do firmoste do ishin takimet e zgjatura me Monikën. Por jetojmë në Shqipëri dhe KRIMINELI ILIR META, është President që frimos ndalimin e lirisë për Shqiptarët.

FAKT…..
Nëse Ilir Meta nuk futet në burg, shqipëria nuk bëhet. E kam thënë me kohë këtë gjë. Por kur Ilir Meta ishte në qeveri me Sali Berishën, militantët e PD-së, të caplenin me preteksin se po më paguan Rama. E kam thënë dhe kur Meta ishte në qeveri me Ramën. Përsëri ishin militantët e PS-së, që të caplenin me preteksin se të paguan Lul Basha. Ilir Meta është e keqia e këti vëndi, është kriminel, hajdut, vrasës, tradhëtar. Nëse nuk iken Ilir Meta, nenet e tjera që do bëhen dhe firmosen do jenë ato nene që do shpallin perëndimin si armik inperialist.

LULZIM BASHA.
Tani është momneti për Lulzim Bashën, që ti tregojë vëndin LSI-së duke prishur marrveshjen opozitare. Të rimodelojë strukturat e PD-së. Të distancohet nga ca parazitë që ka sjellë në PD. E të fillojë opozitën reale.