Një nga vendet më të bukura për t’u vizituar në Shqipëri, Grama Bay bën një ditë të pabesueshme të plazhit dhe është një udhëtim popullor ditor nga Vlora.

Është vizituar më mirë me anije, megjithatë, Alpinistët mund të shijojnë një shëtitje prej shtatë orësh. Kampingu lejohet, por sigurohuni që të sillni ujë, ushqim dhe nevoja të tjera, pasi Gjiri i Grama është i izoluar dhe i paarritshëm