Gjenerali Michael Flynn dha një intervistë për ‘WVW Broadcasting Network’. Ishte intervista e parë e Gjeneralit Flyyn pas faljes që i dha Presidenti Trump. Në një dëshmi shtangëse u tha se Forcat Speciale Ushtarake të Shteteve të Bashkuara, e famshmja ‘Delta Force’, bastisi farmën e serverit që përdorte CIA në Frankfurt, Gjermani. 5 ushtarë u vranë gjatë një beteje zjarri për konfiskimin e serverave, si dhe një paramilitar i CIA-s mbeti i vrarë; personeli i CIA-s kishte shkuar atje vallaha nga Avganistani për sigurinë e serverave, sipas raportimeve të lajmeve dhe informacioneve.

Shqyrtimi i mëpasëm i serverave të siguruar provojnë se Kina, Irani dhe Rusia ishin të përfshira në një përpjekje për grusht shteti kundër Presidentit Trump, i cili do të vërtetohet se ka fituar me një shumicë absolute, bazuar tek vota dhe vullneti i popullit, që prej të majtëve po përpiqet të tjetërsohet me forma nga më të paimagjinueshmet. Këta njerëz kanë kryer akt të tradhëtisë kombëtare, organizatorët pra të vjedhjes dhe manipulimit të votave, në përpjekjeve për të larguar nga presidenca Presidentin Trump, duke përdorur metoda dhe praktika në kundërshtim me interesat e popullit amerikan dhe Shteteve të Bashkuara.

Presidenti amerikan nuk ka pse të largohet nga zyra, derisa tradhtia do të dalë në dritë, ndryshueshmërisht Amerika do të plagoset fatalisht dhe më pas do ta rrjepin armiqtë e saj. Presidenti Trump e dinte se vjedhja dhe manipulimi do të ishin prezente në këto zgjedhje, ndaj dhe firmosi kohë më parë urdhërin ekzekutiv që sjell në fuqi sanksione për ndërhyrje të huaja në zgjedhjet elektorale amerikane.

Serverat tashmë janë në Amerikë dhe shqyrtimi i tyre do të nxjerrë në dritë informacione dhe aktivitet të të majtëve në përpjekje për të manipuluar zgjedhjet, dhe jo vetëm. Informacione të tjera të habitshme do të zbulohen që do të mjegullojnë të majtën globaliste në Amerikë, Europë dhe aleatë të tyre, si dhe do të tronditë në formë të parikuperueshme kastën e oligarkisë politike, ekonomike, globale, që për më shumë se dy shekuj e gjysmë sundojnë botën dhe mbjellin mjerim kudo dhe kurdoherë u nevojitet.

Informacioni i këtyre serverave do të jetë pika kryesore, mesa duket, për të mbështetur levën e Arkimedit në përmbysjen e një globalizmi, apo internacionalizmi diabolik, gjakatar, të dhunshëm dhe të pafre.