Të martën, ish-këshilltari i sigurimit kombëtar të Presidentit Donald Trump ritheksoi një thirrje që Trump të pezullojë përkohësisht rendin kushtetues dhe të deklarojë ligjin ushtarak ne SHBA.

Të martën, ish-këshilltari i sigurimit kombëtar të Presidentit Donald Trump ritheksoi një thirrje që Trump të pezullojë përkohësisht rendin kushtetues dhe të deklarojë ligjin ushtarak dhe te urdherojë zgjedhje të reja në SHBA. Flynn shkroi në Twitter, “#WeThePeople @ SidneyPowell1 @LLinWood @DanScavino @LouDobbs @MariaBartiromo @marklevinshow @ lofly727”.

https://twitter.com/GenFlynn/status/1333916403389370369?s=20