Shqiptaret, kane perball Narko-enveristet ne qeveri. Ish-deputeti i Partis Demokratike sot protestues i thjesht denoncon per gjendjen politike.

Dorian Protoduari, Mariglen Doci, Florenc Hoxha dhe Agim Peposhi.Jane ende ne burg per shkak te BINDJEVE POLITIKE. Nga 25 Shkurti 2019 deputetet e opozites dorezuan mandatet. Populli perfaqeson parlamentin dhe opoziten.