Sekretari i Pergjithshem i PD, Gazmend Bardhi, i përgjigjet deklaratave të Taulant Ballës nga Elbasani.

“Taulant, zgjohu nga gjumi! Mjaft ëndërrove për një Shqipëri si të Enverit. Ti mund të emërosh shefa policie të lidhur me krimin, shefa te korruptuar tatimesh e doganash që vjedhin shqiptaret për xhepin e rilindjes, por nuk ke per te emëruar dot opozitën! Ndërkohë, ka ardhur dita qe Edi yt dhe gjithë banda e tij, te dale para drejtësisë per krimet ndaj shqiptareve. Jeta e tij e trete është afër! Ne rastin me te mire, do te behet rrobaqepës tek 313!”,.

✌️✌️✌️✌️