Gjatë kohës që po zhvillohet protesta e opozitës, policia tentoi me dhunë të arrestojë drejtorin e gazetës ‘Koha Jonë’, Nikoll Lesi, i cili po shkonte në redaksinë e gazetës.

Menjëherë forca të shumta policie, edhe ato të repartit ‘Shqiponja’, dolën para makinës së drejtorit të ‘Koha Jonë’ dhe tentuan ta marrin me forcë për në komisariatin e policisë, pa asnjë arsye.