Deklarate e Sekretarit te Pergjithshem te PD, Gazment Bardhi:

Jane te tmerruar nga #bashkimi i shqiptareve!✌S’u mjaftoi gazi helmues dhe uji me presion, i perdorur ne menyre kriminale kunder qytetareve. #Turp! Llesh Kimiku sajoi skenare me djegie makinash fallco e police “te dhunuar” per te mbuluar friken e shefit te tij te vetmuar.👿 Pas grabitjes ne Rinas, djegia e makines fallco dhe police “te dhunuar” eshte “suksesi” i dyte i Llesh Kimikut ne 3 dite.🙈 Parlament me vota fallco, qeveri falco, kryeminister fallco!🤡 Shteti i Rames ka marre fund! Ne jemi shumica morale dhe politike! Nuk ka kthim pas!💪✌