Përshëndetje!

Jam një punonjës i gardës i sapo emëruar në eskortën e ruajtjes fizike të kryeministrit, sonte rreth orës 3 e içik të natës teksa ishim në vend roje bashkë me një koleg tjetër papritur dëgjuam disa ulërima që vinin nga zona e kuqe, menjëherë u vumë në gadishmëri dhe bëmë skanimin e zonës, veç kur çtë shikojmë, ishte ai dora vet dhe kishte dalë nga objekti nr1 lakuriq me dur n’xhepa, kontaktuam direkt me komandantin dhe na tha të mos ndërhynim sepse është diçka normale që ndodh çdo 4 ditë kur i mbaron tallashi.
Anonim se na heqin prej pune.