Prej vitit 1992, ai është president dhe aksionar kryesor i “Multitel”, një grup biznesi që e themeloi për të investuar në projekte që lidhen me median dhe telekomunikacionin në Spanjë duke qenë se ONO, u shit  në mars të 2014 te “Vodafone”  për 7.2 miliardë euro.

Që nga Marsi 2014 ai është gjithashtu president i Fondacionit “Everis” për botën e biznesit dhe anëtar i Bordit Këshillimor të kompanisë. AI është pjesë e 200 njerëzve më të pasur në Spanjë. Galdón ndodhet në vendin e 139.

Përveç veprimtarisë në biznes Galdon ka qenë dhe shefi i kabinetit të kryeministrit spanjoll, Adolfo Suárez dhe ish-drejtor i grupeve mediatike Prisa ose COPE.