SHQIPERIA NE PROTEST.

Sot populli masevisht me ore te tera kerkon dorheqen e qeveris RAMA IK. Te mbledhur si kurr asnjeher me pare ne protesten me te fuqishme. Kerkojn dorheqjen e qeveris. Kryeministria dhe parlamenti e rrethuar nga masa e popullit me fuqi madheshtore duke protestuar per nje Shqiperi te lire nga Krimi dhe Droga. Shqiperia meriton nje parlament dhe qeveri demokratike dhe jo te Narko Droges. RAMA IK! RAMA IK!