Shqiperia ne rrezik. Me ne rrezik se kurre korniza e shtetit dhe institucioneve te tij. Kushtetuta perdoret si rrecke..Dhe nga kush? Ng a pushteti dhe kamikazet e tij,. Po shkaterrohen nje nga nje institucionet e shtetit. Ne fillim po denigrohen e pastaj po shkaterrohen.. Denari dhe disa kamikaze te nje organi shteteror qe ka te drejte vetem te administroje procese zgjedhore i atribuan vetes rolin e Gjykates Kushtetuese per te gjykuar e rrezuar dekrete te nje institucioni kushtetues siç eshte Presidenti dhe pastaj per te caktuar vet se kur te behen zgjedhje.. Prokurorja e Pergjithshme e Perkohshme e zgjedhur ne menyre antikushtetuese me 69 vota zhvillon dhe dorezon ne KLP nje sondazh qe vete e ka bere ku tregon se ate e don populli ndaj duhet te rizgjidhet🙈. Arta tjeter qe don te behet Anetare e Gjykates Kushtetuese betohet te noterja e lagjes saj 🙈🙈🙈duke shkelmuar Kushtetuten ( nenin129) qe e detyron te betohet te Presidenti. Imagjinoni qe kjo qe shkel kushtetuten do te gjykoje kushtetuetshmerine e cdo gjeje ne kete vend 🙈🙈🙈🙈.Keto idiotesira ne dukje jane ne themel shume te rrezikshme dhe kane shkaterruar themelet e shtetit.Heshtja sot, paguhet shtrenjte neser.Shqiptaret qe heshten ne 1945, e paguan.