Në 12 vite të drejtimit të Bashkisë, Vangjush Dako firmosi me mijëra leje duke e tjetërsuar bregdetin. Megjithatë qetësinë dhe përgjegjësinë, për pallatet e hotelet e gjymtuara, nuk e shfaq, edhe kur kalon mes objekteve, që janë zhdukur plotësisht, siç është ai Hotel “Mira Mare” në Durrës.

Jashtë kamerave, ekspertët pohojnë se një pjesë e mirë e hoteleve do të duhet të shemben, pasi kanë marrë goditje të forta në strukturën mbajtëse.

Shumë prej objekteve të vendosura në bregdet, nuk kanë respektuar lejen e ndërtimit, duke shtuar katet e hoteleve në përfundim të çdo sezoni turistik.

Sipas ekspertëve pjesa më e madhe e objekteve, kanë shtuar katet, në shkelje të lejeve ndërtimore, duke sjellë në jo pak raste dëmtime të forta të strukturës.

A do fute ne burg ky bandit dhe kur Z. Kryeminister