“2 Gisht Mjaltë” esht filmi qe po ben buje në kinematografine Shqipetare. Pre-premiera e filmit mblodhi në TEG kastin e aktorëve dhe gjithë bashkëpunëtorëve që ishin pjesë e këtij projekti. Me rreth 700 të ftuarit VIP dhe personalitete të njohur nga bota e medias, televizionit, artit e biznesit në vend, mes të cilëve kryeministri Edi Rama dhe kryebashkiaku Erion Veliaj, tregoi interesin e madh për këtë film.

Aktorët tjerë të njohur që do të jenë pjesë e këtij filmi janë: Koço Devole, Marjana Kondi, Bujar Asqeriu, Natasha Sela, Ervin Doko, Ervin Bejleri, Olta Daku, Eglein Laknori, Blerim Destani e të tjerë.