Këngëtarja Rita Ora, ndodhet në një qëndrim tre ditor në Kosovë, ku ka vendosur të takojë familjet e varfra dhe njerëzit e dhunuar. Ajo ka marrë nismën e veçantë që të bëjë bamirësi, për të gjitha familjet në nevojë.

Mamaja e saj, Vera Ora e cila shoqëron këngëtaren bashkë me bashkëshortin e saj, ka postuar foto nga kalimi i vajzës së saj nëpër rrugët e Ferizaj, që janë me baltë dhe me gropa.