Dhjetëra media botërore kanë mbërritur në Tiranë për të transmetuar LIVE protestën madhështore të shqiptarëve.

Dhjetëra mijëra qytetarë janë mbledhur në Tiranë kundër Edi Ramës dhe qeverisë së tij të korruptuar.