Vendim qe rrezikon levizjen e lire te shqiptarve ne vendet shengen. Vendim, i trishte dhe teper shqetesues i Hollandes per te ardhmen evropiane te vendit.

Nje reagim i pritur dhe i paralajmeruar, sinjal i qarte i gjendjes alarmante ne Shqiperi dhe perforcimit te krimit te organizuar ne vend,me pasoja dhe jashte kufijve tane.

Nderkohe qe qytetaret e thjeshte punojne cdo dite, me integritet e kurajo,per tju afruar familjes se madhe europiane, pushteti i Rilindjes e zvarrit Shqiperine vite mbrapa per interes te nje pakice te inkriminuar.