Zëdhënësja e qeverisë dhe e Rilindjes, Elisa Spiropali, nuk shkruan më në rrjetet sociale statuse të zakonshme. Tashmë ajo, në krah të portretit të vet, vendos postulatet e saj të ndritura, njësoj siç bota vendos postulate nga njerëzit më të famshëm.

Ju pelqein perllat e mia. I kam fituar me djers nga vota popullore te paguara nga shteti.