Pas mbylljes së një sezoni shumë të ngarkuar politikë, të gjithë janë drejtuar drejt detit për të gjetur pak qetësi.

Kështu ka bërë dhe deputeti i Partisë Socialiste në qarkun e Vlorës, Edmond Leka, i cili sot ka publikuar disa foto nga plazhi.

Leka shihet në shoqërinë e Prefektit të Vlorës, Flamur Memaj dhe këshilltarit të ri në Bashkinë Vlorë, Ervis Caushajt.