Nuk mund te qendrosh me kryeminister i nje populli qe te urren dhe e urren.

Dje ne Kukes edhe pse solle mijera forca speciale, u ngjeshe dhe me antiplumb dhe prape nuk guxove te ballafaqoheshe me qytetaret. Mblodhe me detyrim administraten per te zbrazur urrejtjen tende per Shqiptaret.

Nuk te duan me, as  kuksianet por shumica e shqiptareve. Nje njeri normal do ta bente te reflektonte por nje si ty e terbon.

Prandaj do vazhdosh edhe pak te zbrazesh urrejtjen dhe arrogancen tende ndaj qytetareve. Ashtu sic ke bere ne gjithe Shqiperin! Nje gje eshte e sigurte,qe njerezit kane nevoje per nje qeverisje dhe nje kryeminister normal. Jane qytetaret e vertete te ketij vendi. Asnjeri prej tyre nuk eshte i droguar. I vetmi i droguar dje ne Kukes thone ishe ti Edvin..