E njihni Gramoz Komunistin qe ka vrar 4 te rinj ne Shkoder sot eshte kryetar parlamenti dhe pret delegacionet europiane madje ben edhe te fortin me to dhe kjo ndodhi vitin e kaluar nese e mbani mend ai priti delegacionin e Hollandes dhe kur ato permenden Krimin Drogen Prostitucionin shoku Gramoz u pergjigj se mos u ankoni sepse ju na i sollet se nuk i kishim

Dhe sot pas 1 viti Hollanda mori vendimin qe te na heq vizat qe pas shume perpjekjesh i fituam

Faleminderit Rilindje per kete arritje Faleminderit shoku jone komunist shoku Gramoz fale punes suaj neve sot po na hiqen vizat !