Sot, Presidenti Donald J. Trump ka nevojë për mbështetje dhe mbështetja duhet të vijë nga ne ( populli ) i cili e adhuron jetën, familjen, punën, Zotin, të mirën e progresin. Amerika është shteti që garanton lirinë e cila të jep mundësi të pa imagjinueshme në fusha të ndryshme të jetës.

President of United State
Donal J. Trump

OPINION NGA AGUSTIN MIRAKAJ

Jemi në vitet e zhvillimit të jashtëzakonshëm global ku Amerika, vendi i lirisë dhe garanti i ekuilibrit global, po sulmohet nga e keqja me emrin komunizëm. Shumë Shqiptarë në USA sot mjerisht i bashkohen të keqes (të majtës). Për këtë nuk mund të gjykoj sepse shumica e tyre erdhën në Amerikë duke gënjyer mbi të kaluarën, duke u qarë nëpër zyrat e emigracionit Amerikan si të vuajtur nga sistemi komunist.

Në të vërtetë këta individë me të kaluar të errët, ishin persekutorë të tmerrshëm. Cfarë kohe absurde, ku persekutori viktimizohet. Oficerë, pushkatarë, roje kufiri, bashkëpunëtorë të sigurimit, sigurimsa, hetues, torturues të njerëzve të pafajshëm, paturpësisht gënjyen mbi të kaluarën e tyre dhe në momentin më kyç (betimi) përpara se të merrnin pasaportën Amerikane. Dhe janë këta nostalgjikë komunistë që i bashkohen të majtës në Amerikë. Këto janë Shqiptarët që mbështesin plotësisht ideologjinë marksiste pavarësisht dështimeve dhe fatkeqësive që regjimet totalitare dhe ideologjitë komuniste u kanë sjellë popujve e kombeve. Amerika duhet të pastrohet nga njerëzit që përkrahin ideologji të tilla. Këta njerëz toksikë duhet të shkojnë nga kanë ardhur. Këta njerëz nuk e duan te mirën, këto e urrejnë të mirën dhe promovojnë regresin.Pse vallë këto hije të liga që vijne nga vënde të errëta duan të fusin frymën e keqe e të sjellin errësirën? Sepse nga njerëz të errësirës, vetëm vepra të errësirës mund të presësh. Anarkia, dhuna dhe e keqja sdo kenë kurrë vend në Amerikë.

Sot, Presidenti Donald J. Trump ka nevojë për mbështetje dhe mbështetja duhet të vijë nga ne ( populli ) i cili e adhuron jetën, familjen, punën, Zotin, të mirën e progresin. Amerika është shteti që garanton lirinë e cila të jep mundësi të pa imagjinueshme në fusha të ndryshme të jetës. Shkollimi, formimi profesional, barazia para ligjit e bëjnë Amerikën vënd ideal për ëndrrat e cdo njeriu. Veçanërisht për popujt që kanë jetuar nën diktatur.Vota për Donald J. Trump është e vetmja shpresë për të mos qenë të shtypur.

Vota për Donald J. Trump është fitorja ndaj së keqes. Vota për Donald J. Trump është për Amerikën, për vendin ku drita kurrë nuk shuhet, për shpresën që nuk humbet kurrë. Lavdi Zotit, tashmë Amerika ka një President, të fuqishëm i cili lufton për secilin prej nesh, për të ardhmen e lavdishme dhe Atdheun e përbashkët.

Zoti e bekoftë vëndin e lirisë