Elisa ku je?!

Me mungojne ato statuset e tua qe vinin nga thellesia e idiotesise se nderthurrur me paditurine tende dhe te Kryeministrit tend!

Elisa ku je?

Dil e bej “filozofen” se ke shume mend, sidomos kur citon si papagall sms-t e Edit!

Elisa ku je?

E kupton qe nuk duhet te flase ( duke e shkruar padshje me doli : nuk duhet te glase, tamam se glase leshon nga goja) goja para mendjes. Gjithaesi ti je ne rregull se te vesh ne perdorim kete shprehje duhet te kesh edhe mend. Ti je rehat nga ky drejtim! Nuk lodhesh te numerosh!

Elisa ku je?

Bej ndonje status e kerko falje Presidentit, se me arrogancen, padijen, injorancen, fodullekin, papergjegjshmerine tende dhe te “Skenderibeut” tend moret ne qafe me dhjetra jete njerezish.

Elisa ku je?

Ku i ke statuset qe bere, kur Presidenti kerkoi ne 21 shtator nje monitorim te thelluar te godinave te demtuara nga termeti dhe ti bashke me ate te paaftin dhe grabitesin e taksave te shqiptareve zgerdhiheshit me te madhe per kerkesat legjitime dhe zyrtare te te parit te shtetit.

Elisa ku je?

Me ka marre malli per ato “selfiet” me kamera te pajisur me promter, te regjisor Fuges e skenarist Rames. Dil e beje nje “selfie”edhe sot! E mban mend si perqeshje, talleshe, o Zot te tallesh ti ky eshte fundi i botes, si aktroje per paralajmerimet serioze te Presidentit te Republikes.

Elisa ku je?

Aman bej nje status ose selfie!