Donald Trump Jr. dënoi të premten mediat qe përdorimin e panik mbi koronavirusin për të rrëzuar Presidentin Donald Trump

Ata shpresojnë që ajo të vijë këtu dhe të vras miliona njerëz në mënyrë fshehin fitoren e Donald Trump ”tha Trump Jr. të Premten në një intervistë për Fox & Friends.