Ne kurrë nuk do të jemi një vend socialist apo komunist. Nëse nuk jeni të lumtur këtu. Mund të largoheni! Është zgjedhja juaj, dhe vetëm zgjedhja juaj. Kjo ka të bëjë me dashurinë për Amerikën. Disa njerëz urrejnë vendin tonë. Ata janë anti-izraelitë, pro Al-Kaida dhe komentojnë sulmin e 11 shtatorit, “disa njerëz kanë bërë diçka.” Demokratët e radikalëve të Majtë duan Kufijtë e Hapur, që nënkupton droga, krime, trafik njerëzor dhe shumë më tepër. Objektet e paraburgimit nuk janë Kampet e Përqendrimit! Amerika nuk ka qenë kurrë më e fortë se ajo që tani është – rindërtim të Ushtrisë, tregu më i lartë se asnjëher, papunësia më e ulët dhe më shumë njerëz që punojnë si kurrë më parë.

Mbaje Amerikën e Madhe!

President Amerikan

Donald J. Trump