Konferencë të gjatë sot për shtyp nga Shtepia e Bardhe Presidenti Donal J. Trump 
i uroj Ushtrisë Americane diten e falënderimeve.
Gjate kesaj konferesce Presidenti kujtoi edhe një herë per zgjedhjet e vjedhura
ehe qe fake news media nuk publiokon te verteten.
Grupi i të dhënave ekspozon përhapjen e gjerë të Mashtrimit të Votave Mail-In. 
Pika kryesore ne kete konferenc eshte qe te gjitha ta dine se 
Amerika echte vendi i lirise dhe se ata qe tentuan te manipulojne 
zgjedhjet do pergjigjen para drejtesis. 
Une e theme dhe njeher se Zgjedhjet e 2020 ishin të manipuluara, 
dhe se unë FITUA!