Dhermi është i njohur për natën e saj gjatë verës dhe shtëpitë e saj tradicionale prej guri. Në vitet e fundit, gjithnjë e më shumë turistë skandinavë kanë gjetur rrugën e tyre këtu, dhe është e bukur dhe më pak e mbushur me njerëz se destinacionet e tjera të plazhit në Shqipëri.