“Administrata e Obamës kaloi në heshtje të paktën 9 milionë dollarë amerikanë të taksapaguesve në bashkëpunim të drejtpërdrejtë me mbështetjen e miliarderit të krahut të majtë George Soros për një qeveri socialiste në Shqipëri. Departamenti i Shtetit lejoi operacionin Soros të ndihmonte me fondet e taksapaguesve të drejtpërdrejtë në grupe të tjera, “tha Presidenti i Gjyqësorit Tom Fitton. “George Soros është një miliarder dhe ai nuk duhet të marrë mbështetjen e tatimpaguesve për të avancuar axhendën radikale të tij të majtë për të minuar lirinë këtu brenda dhe jashtë vendit.

https://www.judicialwatch.org/press-room/press-releases/judicial-watch-doj-records-show-obama-administration-helped-fund-george-soros-left-wing-political-activities-albania/?utm_source=t.co&utm_medium=social&utm_campaign=press%20release