Select Page

Category: English

Loading

Follow me on Twitter

Follow Us On Instagram

Follow Us On LinkedIn

Top Posts

Morali komunist i Ardi Veliut
Dibrania e hirshme Vojsava Tribalda Kastrioti, ishte gjak i pastër arbër
Donald Trump kërcënon ose të vendosen rregulla ose të mbyllen kompanitë e ‘Social Media
Leter publike ambasadores Amerikane: Ata nuk e duan voten e dy milion emigranteve sepse nuk e blejne dot me para!
Politika dhe përulja e Shqiptarve!
DEKLARATË E RINISË SE DIASPORES NEW YORK
Në Shqipëri ka filluar lufta mes qytetarisë e barbarisë!
“Kush është ky?”/ Taleban Rama nuk njeh zv/kryeministrin e Kosovës: U lëndova kur i lexova deklaratën
Revoltë
Diktatura!