Ministri në detyrë Cakaj, tha në Open:

Ajo që tha kryeministri, nuk eshtë 90% e vërtetë, as 95% e vërtetë, as 98% e vërtetë, as 99.99% , por 100% e vërtetë.

Ku ta gjeshë Muho Asllanin para Cakës ( Kakes nick name i vënë nga Ylli Dylgjeri) se shoku Muho i jepte 99.99.99.99% të drejtë shokut Enver, dhe vete Enveri nuk pranonte të kishte 100% të drejtë.

Vetë shoku Enver shkruante: “Ne jemi marksistë dhe dialektikë, e bëjmë dhe gabime. Në këtë kontekst, shokët e birosë dhe të KQ duhet ti dëgjojmë me kujdes në vërejtjet e tyre që na bëjnë. Me shumë kujdes duhet ti dëgjojmë shokët në bazë. Ne nuk jemi shenjtë të bëjmë mrekullira, jemi marksistë dialektikë që zhvillohemi në lufte dhe debate.” Marrë nga vepra 17 e shokut Enver Hoxha.

Cakajt po i kujtoj një thënie të Henry Kissinger icone e diplomacise boterore:

“Të bekuar janë njerëzit, udhëheqësit e të cilëve mund të duken fati në sytë e tyre, por pa u përpjekur për të luajtur Perëndinë.”

Caka ke të drejtë që e shikon Edvin Ramen si perëndi, se nga Caka e beri Big Kaka.

Nga Ilir Demalia