Topsecret: Planet dhe strategjitë e Deep State për tjetërsimin e Kosovës.

Kosovogate tregon aktivitetin kriminal të Biden dhe kontaktet e tij me drejtuesit e Kosovës dhe Shqipërisë, aktivitet që rrëzon tërësisht gjithçka thuhet dhe propagandohet nëpër Media. Një çështje ku propaganda mediatike dhe e vërteta nuk pikëtakohen askund me njëra-tjetrën.

Media dhe burime të huaja informacioni bëjnë të ditur që materialet audio lidhur me bisedat që ka bërë Biden me Edi Ramën, Thaçin, Haradinajn dhe të tjerë, për çështjen e Kosovës, do të shikojnë dritën e publikimit (ThRApp).

Kosovogate duket të jetë akti më kriminal ndaj Kosovës, i së majtës amerikane, bazuar tek reporterë dhe gazetarë të huaj investigativë amerikanë, francezë dhe rusë që janë angazhuar prej dy dekadash me çështjen.