Tha që të jetë një nga plazhet më të gjata në bregun e Detit Jon, Borsh është i famshëm për plazhin e saj të kaltër dhe plazhin e cilësisë.

Plazhi është 7 km i gjatë dhe ende është i paprekur nga turizmi masiv. Ju mund të shkoni lehtë këtu nga Saranda dhe Himara me autobus, taksi apo makinë.