Berisha fiton “ duelin” në distance …

Mbremja sotme ka qene një sifde në distance , ndermjet kryeministrit Rama dhe ish Kryeministrit Berisha. Dy lideret kane qene te ftuar ne dy emisione politike televezive, te cilet zhvilloheshin paralelisht ne te njejten kohe ne dy Tv te ndryshme.

Perkatesisht

Z.Rama ne “Open”ne Top Channel ndersa z.Berisha ne “Pressing” ne T7 ne Kosove.Por “lufta” e shifrave eshte zhvilluar në Facebook. Rama dhe Berisha edhe këtë here kane zgjedhur të ndajnë Live me ndjekësit e tyre nê Facebook , debatin ne studiot perkatese.

Dukej qartë ,epersia në shikueshmerine live ne Facebook.

Z.Rama kishte nje mesatare prej 2.9 mije shikues gjate gjithe mbremjes. Nga ana tjeter ish Kryeministri Berisha pati nje mesatare prej 5.8 mije shikues gjate gjithe mbremjes. Pas perfundimit te emisionit “Pressing” shifrat e zotit Rama shkuan deri ne 3.1 mije shikues. Shifrat treguan qarte Edhe kesaj here preferencat e Shipetareve.