Deputeti demokrat Gazment Bardhi ka kërkuar nga deputetët e opozitës që ditën e nesërme datë 11 shtator 2023 ka kërkuar që secili prej tyre të marr fjalën për procedurë, për të bërë komentet për ndryshimet në Qeveri.

Seanca e posaçme për votimin e ndryshimeve në Qeveri mbahet nesëe në orën 14:00.

Gjithashtu Bardhi ka bërë me dije se mbledhja e ardhshme te përbashkët e deputetëve të opozitës do të zhvillohet të mërkurën. Vendi dhe ora do të caktohen pasi të miratohet rendi i ditës i seancës së të enjtes.