Kohët e hundit mendohet te kete nje eksod masiv nga shqiptarët drejt hapsirës në kërkim të ëndrrave për tu pasuruar brenda natës.

Pozicioni dhe vendndodhja e këtij asteroidi është gjendur.

Shkencëtarët zbuluan një asteroid që mund të vlejë më shumë se 700,000,000,000,000,000,000 dollarë në materiale të çmuara. 

Asteroidi mendohet të ketë një pasuri marramendëse.

Masa e asteroid me përbërje FLORI quhet ‘Psyche 16’ endet mes Marsit dhe Jupiterit duke transportuar metale të rënda të mjaftueshme për të pasuruar çdo njeri në planet me 1 trilion dollarë.