Samiti nje ditor i Berlinit perfundoi!

Konkluzionet:

Jo ndryshimit te kufijve!
Jo perpjekjeve per krijimin e Serbise se Madhe!
Jo marreveshje te fshehta si deri tani midis Vuçiçit dhe argateve te tij me Kosoven!
Po perspektives europiane te vendeve te rajonit mbi bazen e plotesimit te kushteve.
Jo hapjes se negociatave me Shqiperine
Qeveria gjermane nuk do te shqyrtoj deri ne vjeshte as raportin e Komisionit Europian
Franca nuk pranon fare te flitet per kete çeshtje.
Asnje fjale dhe asnje premtim per hapjen e negociatave perveç trillimit me porosi te Rames e te sugarit te tij, te cilin e pergenjeshtroi pa u thare boja radio shteterore gjermane Dojçe Welle!

Si perfundim miq, me Ramen ecet drejt te shkuares nuk ka integrim!