Si mund të përmirsohemi ne!
  Gjasat, gojëdhat, përshpërimat e njerëzve gjithandej thonë: ” nuk bëhet”.
  Pytje- Pse nuk bëhet?
  Thjesh duhet mendim pozitiv, në vetvehte dhe të besuarit në zot. Njeriu nuk është thjesht për të ngrënë një cop bukë. Është krijesa më e përsosur, e lirë për të kërkuar një të drejtë. Të mos pranojë tiraninë!
  Të pranosh një gjë të tillë je skllavë.
  Të pranosh shtypjen je i burgosur.
  Të pranosh shkeljen është injorancë
  Të pranosh të drejtohesh nga një band e vjetër të pushtetshëm, është fyrje ndaj qenies tënde.
  2019-ta shqiptarët i gjeti më të bashkuar se kurrë.
  Ndodhi! 85% e popullsisë nuk e votoj politikën e krimit.
  Shqiperia nuk është e politikanve.
  Ajo i takon të gjithë shqiptarëve që po kërkojë ketu e 75 vjet demokraci dhe jo monizëm.
  Lëreni Shqipërin e lirë!
  Sovrani kërkon Shtet dhe jo Shtypje. Njerzit shkojnë dhe votojnë nën presion (Nën këtcënimin e vendit të punës) psikologjik.
  Çmënduria nuk ka fund.
  Kështu e mbajtet 45 vjet dhe përsëri nuk jeni ngopur!
  Shqiptarët duan ndyshimin.
  Ndryshimi vjen me kurajon.
  Ndryshimi vjen me sakrifica dhe me një demokraci të plot me sytë nga perëndimi.
  Ndryshimi vjen duke qenë i lire.
  Shqiperia përmirësohet vetëm duke dënuar të kaluarën.
  Agustin M. Mirakaj