“3 dhjetor 1945 – gjyshërit tanë naivë votuan dhe hynë në diktaturën e terrorit të pandërprerë komunist.
Kjo ishte tragjedia.
30 qershor 2019 – nipër e mbesa, stërnipër e stërmbesa mëdyshen të hyjnë në diktaturën më të ndyrë neokomuniste.
Kur tragjedia përsëritet, si quhet?
Mos e hidhni këtë hap fatal!
Mos i jepni rrokullimën atdheut tuaj në një diktaturë tjetër moniste, skllavëruese e perverse! Mos u bëni mallkimi i të ardhmes suaj e të fëmijëve tuaj!
Kjo do t’ju terrorizojë në këtë e në atë jetë! Mos e ndiqni verbërisht të Çmendurin drejt greminës!”-shkruan Agron Tufa.