Nga Agron Shehaj

Reagimi i Ish-deputeti i PD shkuan në rrjetet sociale se Qytetarët janë të bashkuar me opozitës. Dhe Së bashku sote bejnë shumicen përballë një qeverie të korruptuar. Qytetarët ndjehen të shpërfillur dhe te grabitur çdo ditë kudo në Shqipëri. Sondazhet konfirmojnë këtë të vërtetë.