Mirë se erdhët në protesto.al. Ne jemi të përkushtuar që t’ju ofrojmë lajmet e fundit Shqip. E themeluar në 2017, protesto.al ka bërë një rrugë të gjatë per te informuar Shqiptaret me lajmet e fundit kudo qe ndodhen, sepse ju meritoni të jeni të informuar.


Protesto per te drejten tende! Protesto per nje Shqiperi ndryshe
Ne e kemi fatin ne doen tone, ndaj jemi ngritur te gjithe ne kembe. Ne jemi ende te lire , ndaj nuk trembemi, por ngrihemi dhe fitojme.


Nëse keni ndonjë pyetje apo koment. Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni.

Sinqerisht
Protesto.al