Tirana eshte kthyer ne nje rrenoje. Duket si nje Landfill plehrash, dhurat kjo e politikanve qe sot kerkojne perseri voten me forma te ulta duke ofruar mashtrim dhe kaos.

Vershojne ne emisione televizive si fallxhore te rendomet kush e kush te duket me i mbajtur se tjetri.Si mund politika shqipetare ta justifikoje veten? Te pastrosh kete pleh do shume pune, pune qe shoqerija jone duhet ta marre persiper. Vitet kalojne dhe Shqiperija ka ngele ne vend numero.

SHQIPERIA NUK KA NEVOJE PER GJATE e TARTABIQ! Shqiperia ka nevoje per nje plane qe mundeson ringritjen e vendit dhe pastrimin e mbeturinave te ngelura nder vite.https://www.facebook.com/agustinmirakaj.al

#largonitekeqen#largonitekorruptuarit#largonidjallin#shqiperiabehet