Aplikacioni BLINKIST: Mënyra më e re për të mësuar, lexo më shumë këtë javë se vitin që kaloi.

Aplikacioni “Blinkist” nxjerr në pah njohuritë kryesore nga librat më të mirë të botimeve në botë në vetëm 15 minuta. @protesto.al Me Blinkist, përdoruesit mund të lexojnë ose të dëgjojnë mbi 3.000 (dhe numërim!) Tituj nga mendjet më të mençura të botës dhe të fillojnë të futin ndryshime pozitive në jetën e tyre menjëherë.

Popullariteti i e-books dhe audiobooks do të thotë se tani me Blinkist ka më shumë mënyra për të lexuar se kurrë më parë. Dhe Blinkist është pioniere e një metode të re. Qëllimi i njerëzve që e duan leximin, por nuk kanë kohë për të lexuar aq sa dëshirojnë – Blinkisti nuk po zëvendëson leximin, është për të ndihmuar njerëzit të lexojnë më shumë dhe të lexojnë libra që do të duan. @protesto.al

Gjetja e kohës për të lexuar është e vështirë, por kjo nuk do të thotë që librat janë jashtë kufijve. Blinkist ndërtoi zgjidhjen: një aplikacion që i përshtatet leximit tuaj. Investitorët shohin një të ardhme të madhe në këtë stil të ri të arsimit dhe e shohin Blinkistin si një nga fillestarët që ngasin inovacionin – me mbi 9 milionë përdorues që tashmë shijojnë përfitimet. Dhe ka shumë për të mësuar – Blinkist ka mbi 3.000 tituj, në 27 kategori unike dhe shton 40 libra të reja në muaj. @protesto.al